جلسه آشتی کنان پروین و قلعه‌نویی! حرف عجیب نیکبخت به قلعه نویی دلیل غیبت کریم باقری در مراسم مادر استیلی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و گل گهرسیرجان در جام حذفی (۲ آذر ۱۴۰۳) | حذف ناباورانه شاگردان اسکوچیچ در خانه مهرداد محمدی شانسی برای بازگشت ندارد ماشاریپوف، برگ برنده موسیمانه مقابل پاختاکور پاختاکور در اوج بحران مقابل استقلال نتیجه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| برد آسان در روز شکستن طلسم گلزنی ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳) رضا مهاجری در بیمارستان بستری شد (۱ آذر ۱۴۰۳) پخش زنده بازی پرسپولیس و مس سونگون (۱ آذر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بازگشت فرجی به قلب دفاع پرسپولیس استادیوم آزادی تا پایان سال ۱۴۰۳، آماده میزبانی نیست پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان، وارد ایران شد (یکم آذر ۱۴۰۳) + عکس تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت ۱۸۴ روزبه چشمی از جمعه در تمرینات استقلال اسکوچیچ: در جام حذفی، جای اشتباه‌کردن نداریم
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید امیر لگزی

  • کد خبر: ۱۰۸۷۲۲
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید امیر لگزی
شهید امیر لگزی در ۳ مرداد ۱۳۴۵ دیده به جهان گشود. او پسری پرجنب‌وجوش و بسیار بااستعداد بود که از دوره راهنمایی علاقه و توانمندی‌اش را در ورزش به‌ویژه دوومیدانی نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهید امیر لگزی در ۳ مرداد ۱۳۴۵ دیده به جهان گشود. او پسری پرجنب‌وجوش و بسیار بااستعداد بود که از دوره راهنمایی علاقه و توانمندی‌اش را در ورزش به‌ویژه دوومیدانی نشان داد. شروع موفقیت‌های او در مسابقات آموزشگاه‌ها بود. او سال ۱۳۶۰ توانست در این مسابقات بدرخشد و چندین عنوان قهرمانی در رشته‌های ۱۵۰۰ متر، ۸۰۰ متر و حتی پرتاب نیزه به‌دست آورد. در دوران هنرستان فعالیت‌های ورزشی شهید لگزی ادامه یافت تا جایی که موفق شد عضو تیم دانش‌آموزان استان در مسابقات کشوری دوومیدانی شود.

هم‌زمان با اوج‌گیری جنگ تحمیلی، او هم مانند بسیاری از جوانان آن دوره عازم جبهه‌ها شد و در سال ۱۳۶۵ به‌عنوان امدادگر در مناطق جنگی پذیرفته شد. حضورش در جبهه‌ها چندماه بیشتر طول نکشید و خیلی زود به آرزویش که شهادت در راه حق بود، رسید. ۳ دی ۱۳۶۵ در منطقه شلمچه لحظه پرواز امیر لگزی از دیار فانی به بهشت باقی بود. پیکر او پس از شهادت، چند ماه در منطقه عملیاتی باقی ماند تا اینکه در خرداد ۱۳۶۶ در مشهد تشییع و در گلزار شهدای خواجه‌ربیع به خاک سپرده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->