ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شور و نشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟ کار بزرگ شهرداری در جام رمضان؛ کشف استعداد‌های ناب در فوتبال خیابانی مشهد پیشگام رونق جام ورزشی رمضان در خراسان رضوی است | حضور ۲۵۰۰ تیم ورزشی در سراسر استان افشین پیروانی از سرپرستی پرسپولیس کنار گذاشته می‌شود پنالتی خیبر مقابل استقلال سوخت حمله خداداد عزیزی به عاملان فحاشی به بیرانوند بوژوویچ با استقلال در حسرت برد ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر شمس آذر در هفته بیست و چهارم | بازگشت اورونوف پخش زنده بازی تراکتور و آلومینیوم (۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی استقلال و خیبر خرم‌آباد (۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید امیر لگزی

  • کد خبر: ۱۰۸۷۲۲
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید امیر لگزی
شهید امیر لگزی در ۳ مرداد ۱۳۴۵ دیده به جهان گشود. او پسری پرجنب‌وجوش و بسیار بااستعداد بود که از دوره راهنمایی علاقه و توانمندی‌اش را در ورزش به‌ویژه دوومیدانی نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهید امیر لگزی در ۳ مرداد ۱۳۴۵ دیده به جهان گشود. او پسری پرجنب‌وجوش و بسیار بااستعداد بود که از دوره راهنمایی علاقه و توانمندی‌اش را در ورزش به‌ویژه دوومیدانی نشان داد. شروع موفقیت‌های او در مسابقات آموزشگاه‌ها بود. او سال ۱۳۶۰ توانست در این مسابقات بدرخشد و چندین عنوان قهرمانی در رشته‌های ۱۵۰۰ متر، ۸۰۰ متر و حتی پرتاب نیزه به‌دست آورد. در دوران هنرستان فعالیت‌های ورزشی شهید لگزی ادامه یافت تا جایی که موفق شد عضو تیم دانش‌آموزان استان در مسابقات کشوری دوومیدانی شود.

هم‌زمان با اوج‌گیری جنگ تحمیلی، او هم مانند بسیاری از جوانان آن دوره عازم جبهه‌ها شد و در سال ۱۳۶۵ به‌عنوان امدادگر در مناطق جنگی پذیرفته شد. حضورش در جبهه‌ها چندماه بیشتر طول نکشید و خیلی زود به آرزویش که شهادت در راه حق بود، رسید. ۳ دی ۱۳۶۵ در منطقه شلمچه لحظه پرواز امیر لگزی از دیار فانی به بهشت باقی بود. پیکر او پس از شهادت، چند ماه در منطقه عملیاتی باقی ماند تا اینکه در خرداد ۱۳۶۶ در مشهد تشییع و در گلزار شهدای خواجه‌ربیع به خاک سپرده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->